Üzenet
  • Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. További információt az Adatvédelem menü alatt talál.

  • Szinkron 2006 kft.
  • Szinkron 2006 kft.
  • Szinkron 2006 kft.
Szolgáltatások


Tanácsadás


Akár már a háztervezés, átalakítás, felújítás megkezdése előtt is tanácsot adunk a legoptimálisabb nyílászárók kiválasztásában, mint stílus, mind forma, mind funkció tekintetében.

Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat készítés


Előre egyeztetett időpontban munkatársunk felméri a helyszínen a nyílászárókat. Egyezteti az igényeket és tájékoztatja a megrendelőt a lehetőségekről és a kivitelezési határidőkről, majd az egyeztetés során megbeszélt irányvonalak menténk elkészítjük az árajánlatot.

Szakszerű beépítés


Külön beépítésre szakosodott munkatársaink beépítik a nyílászárókat, árnyékolástechnikai rendszereket.

Helyreállítás


A beépítés után a fal helyreállítását is elvégezzük. Szerelőink minőségi kőműves anyagokat alkalmaznak a helyreállítás folyamán A kőműves munka folyamán törekszünk a teljesen esztétikus munkavégzésre, a sérült és egyenetlen fal kijavítására.

Törmelék, és bontott anyagok elszállítása


A bontott nyílászárókat és a törmeléket az ablakcsere ideje alatt olyan helyen tároljuk, ahol nem akadályozzák a munkavégzést és az Ön közlekedését. A munka befejeztével elszállítjuk a törmelékeket, bontott nyílászárókat.