Üzenet
  • Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. További információt az Adatvédelem menü alatt talál.

  • Szinkron 2006 kft.
  • Szinkron 2006 kft.
  • Szinkron 2006 kft.
Reluxák

A "Reluxa" az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon. A legjobban elterjedt és legkedvezőbb árú árnyékoló az alumínium lamellás reluxa, melynek alábbi két típusát több mint 35-féle színben kínáljuk Önnek:

16mm-es lamella szélességgel rendelkező "Relux" főként a kisebb felületű nyílászárók üvegfelületeinek árnyékolására szolgál. 25mm-es lamella szélességű "Reluxa" a régebbi típusú, kisebb és nagyobb felületű nyílászárók üvegfelületeinek árnyékolására kínál megoldást.

Mindkét típus előnyös tulajdonságai a következők: - kiváló árnyékoló hatás
• kiváló árnyékoló hatás
• 100 %-osan színtartó,
• egyes lamella színek felár nélkül rendelhetők színazonos szerelékkel (karnis, záróléc, létra és kezelő zsinór a lamella színével megegyező)
• könnyen, akár házilag is felszerelhető.

Azoknál a lakásoknál, ahol a belső tér kialakítása és színek összhangja a természetes anyagok használatát részesíti előnyben, ott a nyílászárók árnyékolására a trópusi fából készített "Reluxák" kínálják a legjobb választást. A trópusi fa sajátossága a nagyon tömör szerkezet és a csomómentesség. Nedves, párás helyiségekben és tetőtérben elhelyezett ferde síkú ablakoknál nem ajánlott a felhasználása!

Ha Ön együtt szeretné élvezni a fa reluxa szépségét és az alumínium reluxa praktikumát, akkor válassza a fautánzatú alumínium reluxát.

Műszaki paraméterek

Reluxa karnis anyaga Alumínium
Reluxa karnis méretei 16 mm
25 mm
Reluxa lamella anyaga Alumínium
Fa*
Reluxa lamella méretei 16 / 25 mm
Reluxa lamella max. fesztávolsága 2500 mm
Reluxa lamella max. felülete Alumínium : 3,5 m2
Fa : 2 m2
Reluxa típusok Végcsapágyas
Tessauer
Üvegpálcás
Kezelés Forgatás : Műanyag pálca
Felhúzás : Zsinór
*(csak 25 mm lamella méretben)