Üzenet
  • Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. További információt az Adatvédelem menü alatt talál.

  • Szinkron 2006 kft.
  • Szinkron 2006 kft.
  • Szinkron 2006 kft.

Fix szúnyogháló rendszerek

 

A "Fix szúnyogháló" rendszer egy egyszerű, feladatát tökéletesen ellátó, minden típusú házra alkalmazható megoldást nyújt a rovarok ellen.

Készüljön akár műanyag vagy alumínium profilból, minden esetben UV stabil, üvegszál alapú háló kerül felhasználásra, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

A hosszú évek tapasztalata azt mutatta, hogy a nyílászárók sok esetben kívülről nehezen megközelíthetők, ezért nem kerülhetett felszerelésre szúnyogháló

Ennek mostantól vége, mert az új mágneses szerelési segédletnek köszönhetően, a szerkezet problémamentesen felszerelhető.

 

Mobil szúnyogháló rendszerek

 

A "Mobil szúnyogháló" rendszer, az önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést és biztonságot nyújt a rovarok ellen.

Az általunk gyártott szúnyogháló rendszerekhez hasonlóan, ez a termék is üvegszál alapú, UV stabil hálóval készül, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.
A rendszer, épületének minden nyílászárójára telepíthető, ablakokra és ajtókra egyaránt.


A lefutó sínben történő mozgást a szúnyogháló függőleges és vízszintes irányba végezheti.


Zsanéros szúnyogháló rendszerek

 

A "Zsanéros szúnyogháló" egyszerre ötvözi a Fix szúnyoghálók praktikumát és a Mobil szúnyoghálók exkluzív megjelenést.

Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával, kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható.


Válasszon épületéhez bármilyen nyíló-, vagy tolóajtó rendszert, minden típushoz kínálunk megoldást.

 

Pliszé

 

Cégünk megkezdte a pliszé rendszerű szúnyoghálók forgalmazását, ami mind ablakokra, mind ajtókra tökéletes megoldás. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható. Maximális szélesség, egy oldalra történő működtetés esetén 3 méter, kétoldali működtetés esetén a szélesség akár megduplázható.

A rendszer mind kávába, mind L profil segítségével, keretre történő szerelést lehetővé tesz. Mivel a szerkezet teljes vastagsága 20mm, így akár zsalugáterek, vagy vasrácsok közé is tökéletesen szerelhető. A szúnyogháló bárhol megállítható, így fix szárnyal ellátott nyílászáróra is ideális megoldás.

A háló színe szürke, így az megegyezik az eddigi rendszerek hálószínével, legyen az redőnybe épített, mobil, vagy fix kivitelű. A háló zárólécébe kefe kerül így nem kell ?cincálni" mind a mágneses záródású rendszereket. Könnyű mozgathatóságának köszönhetően gyerekek is tudják működtetni.