Üzenet
  • Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. További információt az Adatvédelem menü alatt talál.

  • Szinkron 2006 kft.
  • Szinkron 2006 kft.
  • Szinkron 2006 kft.
Vakolható redőnytokok

Épülő házának tervezésekor a legjobb választás az áthidalóba rejtett "Vakolható tokos" alumínium redőnyrendszer, mely szakszerű beépítés esetén maximális hőszigetelést biztosít.

A beépített tokrendszer utólagosan elvakolásra kerül, ezáltal az alábbi előnyöket nyújtja Önnek:

• a vakolás után a redőnytok kívülről nem látható
• a beépített redőnytok nem takar a nyílászáró üvegfelülete elé
• a tokszerkezet hőhídmentes és heroal alumínium léccel szerelve kiváló hő-, és hangszigetelő.


Fontos, hogy a beépítési rajzban megadott mélységi és magassági adatokat vegyék figyelembe az áthidalók kialakítása során, hisz a beépítés után a redőnytok külső szigetelő rétegének a fal síkjával kell egy síkban lennie!

ClickStop feltolásgátló rendszer:

A szabadalmaztatott ClickStop feltolásgátló rendszer, az otthonának védelmet, Önnek nyugalmat biztosít. A rendszer erős acélfogai meggátolják az illetéktelen behatolót a redőnypalást feltolásában. A ClickStop feltolásgátló rendszer teljesen függetlenül működik a kezelési módok megválasztásától. *

BECKER motorok, vezérlések:

A Becker motorok és vezérlések kombinálásával kényelem és praktikum költözik az Ön otthonába: Reggel ki sem kell kelnie a meleg ágyból ahhoz, hogy meglássa az első napsugarakat, este pedig a fotelben ülve, egyetlen gombnyomással zárhatja ki a külvilágot az életéből.

A hosszú élettartamukról és halk működésükről ismert minőségi német termékekre széleskörű garanciát biztosítunk.

Integrált szúnyogháló rendszer:

A modern rendszerekben ésszerű és gazdaságos választás a redőny szúnyoghálóval való kombinálása. A redőnytokba épített szúnyogháló esetében a redőnypalást és a szúnyogháló egymástól függetlenül működtethető. *

Egyedi RAL szín választása:

A RAL színskála egyedi színei lehetővé teszik Önnek, hogy az épületének, stílusához és homlokzatához leginkább harmonizáló színvilágot alakítson ki. A redőnylécek színe az általunk forgalmazott színskálából választható, ezek utólagos RAL színezése nem megoldható!

* A ClickStop feltolásgátló rendszer az integrált szúnyogháló rendszerrel együtt nem alkalmazható.